Contact Us

OP AANVRAAG IS VRIJWEL ALLES MOGELIJK. NATIONAAL EN INTERNATIONAAL.

n

11 + 7 =

HEEFT U NOG VRAGEN? BEL ONS DAN OP: 06-833 100 80

ADRESGEGEVENS

Real Entertainment
James Cookroute 32
1363 KG Almere

E-MAIL ALGEMEEN

l

ZAKELIJKE GEGEVENS

KVK-nummer: 61194018
BTW-nummer: NL158739243B02
IBAN: NL36KNAB0256273839

REAL ENTERTAINMENT IS 24 PER DAG BEREIKBAAR, 7 DAGEN IN DE WEEK.

VAN MAANDAG TOT ZONDAG VAN 09.00 – 21.00 UUR.
BUITEN BOVENGENOEMDE TIJDEN ZIJN WIJ VOOR NOODGEVALLEN BEREIKBAAR OP:
06-833 100 80

ONGEKEND GENIETEN, DAT IS REAL ENTERTAINMENT

Veelgestelde Vragen

Onderstaand treft u onze meest gestelde vragen aan. Heeft u desondanks nog vragen, bel ons dan op: 06-833 100 80. Wij helpen u graag

HOE KAN IK JULLIE BOEKEN?

Onder contact kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Door het formulier in te vullen beschikken wij over voldoende informatie om u van een passende offerte te voorzien. Mocht u persoonlijk advies wensen, dan mag u ook vrijblijvend een e-mail sturen naar: info@realentertainment.nl of ons bellen op: 06-833 100 80.

WAT BIEDEN JULLIE ALLEMAAL AAN?

Wij bieden een aantal hoofdacts aan:

  • Brassband
  • Sambashow
  • Limboshow
  • Vuurshow
  • Hostessen
  • Salsabrassband
  • Workshops
   • Percussie
   • Salsa

Deze kunt u elk afzonderlijk afnemen. Maar wij bieden ook hele pakketten aan, waarbij wij entertainment aanbieden gedurende de hele dag of avond. Al dan niet met aankleding of catering. In overleg is vrijwel alles mogelijk. Informeert u naar de mogelijkheden, wij helpen u graag.

WELKE PRIJZEN HANTEREN JULLIE VOOR DE GEBODEN DIENSTEN?

Onze prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • gewenst aantal acts
  • gewenst aantal personen
  • evt. reiskosten

U kunt te allen tijde vrijblijvend een offerte aanvragen of ons bellen op: 06 – 4874 3700 voor meer informatie.

ZIJN ER NOG BIJKOMENDE KOSTEN?
Op het moment dat u een offerte op maat heeft laten maken heeft u een prijs waar enkel nog eventuele parkeerkosten bij komen en de kosten van de verzorging van een maaltijd voor de betreffende artiest(en) en crew. Er zijn dus geen verborgen of bijkomende kosten meer.
HOE VERLOOPT DE BETALING?
Nadat u de offerte heeft ondertekend en teruggestuurd, ontvangt u een factuur. Hierop staan alle betalingsgegevens vermeld. De datum van het optreden, heeft invloed op de betalingstermijn.
HOE LANG VAN TEVOREN ZIJN JULLIE AANWEZIG OP DE LOCATIE?
Minimaal 45 minuten maar meestal 60 minuten. Afhankelijk van het verkeer.
WAT HEBBEN DE ARTIESTEN OP LOCATIE NODIG?
Een nette afsluitbare verwarmde kleedruimte met goede verlichting en consumpties, zo dicht mogelijk bij het podium gelegen. Deze kleedkamer is volledig ter beschikking gesteld van de groep en biedt voldoende ruimte voor alle personen.

In deze kleedkamer zijn aanwezig:

 • min.1 stopcontact (220 V)
 • een spiegel
 • een tafel
 • voldoende stoelen (aantal: zie offerte + begeleiders)

Gelieve minimaal 1 parkeerplaats op een veilige plaats vlakbij de locatie.
De organisator staat in voor het aanwezig zijn van alle vereiste vergunningen en kan zich bij het ontbreken daarvan of niet in regel zijn, niet op overmacht beroepen.
Indien de band in de vooravond optreedt tot 22:00 uur of meer dan 2 uur op locatie aanwezig is, komt er nog een eenvoudige gezonde maaltijd bij.

WAAROM VRAGEN JULLIE, BUITEN DE GAGE OM, OM EEN EENVOUDIGE MAALTIJD VOOR DE ARTIESTEN?
Een artiest is voor een optreden dat bijvoorbeeld om 20:00 uur begint vaak al vanaf 16:00 uur aan het werk. Hierbij moet u denken aan het laden van spullen en het rijden naar de evenementenlocatie. Door de tijd die de reis en alle voorbereidingen in beslag nemen, blijft er voor de artiest vaak weinig tijd over om voor aankomst op de locatie te kunnen eten. Om een goed optreden te kunnen verzorgen is het belangrijk dat de artiest uitgerust en zonder honger aan het optreden kan beginnen. Real Entertainment kiest ervoor om de kosten van deze maaltijd NIET in de gage van de artiest te verrekenen maar om dit gescheiden te houden.
WELKE VOORZORGSMAATREGELEN NEMEN JULLIE IN GEVAL VAN ZIEKTE EN OVERMACHT AAN DE KANT VAN DE ARTIESTEN?
Het is nog niet eerder voorgekomen maar uit te sluiten is het natuurlijk nooit. Uit voorzorg heeft Real Entertainment daarom voor ieder bandlid ten minste één vaste invaller die bekend is met het repertoire van de band. Dit geldt eveneens voor de danseressen.
WELKE GEVOLGEN HEEFT HET VOOR ONS ALS KLANT, ALS ONS EVENEMENT NIET DOOR KAN GAAN?
Real Entertainment probeert altijd mee te denken met de klant. Echter moeten wij ook onze afspraken met de artiesten nakomen. Om deze reden kunnen wij niet voorkomen dat er onder bepaalde omstandigheden een percentage van het geboekte bedrag zal moeten worden voldaan. Dit mede in verband met de reeds getroffen voorbereidingen, de reservering van de datum en de hierbij horende inkomensderving. Meer informatie hierover vindt u in onze Algemene Voorwaarden.
MAG IK GEBRUIK MAKEN VAN JULLIE FOTO’S VOOR ONS EVENEMENT ALS IK JULLIE GEBOEKT HEB?
Real Entertainment stelt op verzoek een press kit beschikbaar, bestaande uit een biografie van de band en factsheet alsmede een aantal hoge resolutie foto´s, die u ter promotie van uw evenement kunt gebruiken.

BEL NU

i

OFFERTE AANVRAAG

w

WHATSAPP 24/7