Entertainment

BRASSBAND – THE POWER OF DRUMS

Brassband huren of boeken? Heb je iets spectaculairs nodig voor je event? En moet de sfeer er direct goed in zitten? Laat je verrassen door onze explosieve drumshow want dit is ècht het hoogtepunt op ieder evenement. De energie van onze drummers vult alle hoeken van de zaal. Onze prachtig uitgedoste danseressen maken het feest natuurlijk helemaal compleet.

Onze Caribische brassbandleden zijn entertainers in hart en nieren. En tevens onze meest geboekte band. Op een podium, bewegend in je parade of als verrassingsact zorgen zij voor volume, feest, interactie en heel veel plezier.

Dit is de #1 manier om op je event even de aandacht van iedereen te trekken. Deze dansende muzikanten met snelle en aanstekelijke ritmes. Voeg daar onze exotische danseressen aan toe en zonder moeite ‘verleid’ je iedereen.

Alleen ras-artiesten met stijl. Je hoort, ziet, voelt en proeft de authenticiteit in hun bewegingen, energie en plezier. Zij zijn opgegroeid met deze muziek en geven extra levendigheid in ieder nummer. Spontaan en moeiteloos spelen ze in op reacties van het publiek. Ze zijn uit op contact en willen er altijd een feest van maken. It’s the REAL thing!

Video's

Hieronder treft u een kleine selectie video’s aan voor een sfeerimpressie. Wilt u meer zien? Dat kan. Kijk dan verder op onze portfolio pagina.

De opening van de Markthal in Rotterdam was een feestelijke gebeurtenis waar groots werd uitgepakt. In aanwezigheid van vele prominenten, waaronder H.K.H. Koningin Maxima. Uiteraard was de brassband van Real Entertainment ook bij. 

 

Uw bruiloft zal één van de belangrijkste dagen zijn in uw leven. Waarbij alles perfect samen moet komen. De brassband huren van Real Entertainment, samen met onze samba danseressen, zal zonder twijfel toevoegen aan de magie van uw dag. Kijk zelf maar.

The Student Hotel had voor hun personeel uit binnen- en buitenland een spectaculair bedrijfsfeest georganiseerd waar de Caribische Brassband en Sambadanseressen van Real Entertainment voor “extra saus” mochten zorgen. Zoekt u ook geweldig entertainment voor uw bedrijfs- en/of personeelsfeest? Laat u dan door ons verrassen. Neem contact op.

Wie kent ze niet? De heerlijke salades van Johma. Toen we gevraagd werden voor de nieuwe reclame campagne voor de Johma Pittige Kip Samba Salade, was dat natuurlijk muziek in onze oren. Het was een smakelijke samenwerking. Inmiddels zijn we diverse TV reclame campagnes verder. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan nu!

BEL NU

i

OFFERTE AANVRAAG

w

WHATSAPP 24/7