Entertainment

LIMBOSHOW – 100% INTERACTIE

Geniet met je gasten van onze Caribische Limboshow. De limbo is een acrobatische dans uit Trinidad, in het Caribische gebied. Hierbij danst de danseres traditioneel onder een brandende stok door. Onze prachtige, lenige limbodanseressen zijn ras-entertainers. Ze leggen de lat steeds een klein stukje lager en voeren de spanning op. Een echte publiekstrekker; een opwindende limbodans met opzwepende muziek.

‘How low can YOU go?”Iedereen mag meedoen en dat merk je dan ook tijdens het optreden! Een gegarandeerde hit op elk feest.

De limbodans wordt meestal uitgevoerd met 3 Caribische danseressen en kan gecombineerd worden met een korte spectaculaire vuurshow; zoals vuur aan de limbo-lat en daarnaast een prachtige vuurspuwshow, al dan niet gecombineerd met diverse vuurattributen. Extra gunstig geprijsd in combinatie met onze immer populaire brassband.

Benodigde ruimte limboshow: ca. 4 x 5 meter op een egale vloer. Voor de vuuract: minimaal 4,5 meter afstand tot plafond en publiek.

Foto's

Hieronder treft u een kleine selectie foto’s aan voor een sfeerimpressie. Wilt u meer zien? Dat kan. Kijk dan verder op onze portfolio pagina.

Een vuurshow komt goed tot zijn recht bij diverse gelegenheden. Voor de veiligheid houden wij altijd voldoende afstand tot het publiek of omliggende zaken. Het vuurspuwen is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Onze vuurspuwers zijn hier goed in getraind.

In- en outdoor kunnen vuurshows plaatsvinden. Zaken zoals plafondhoogte en luchtventilatie zijn hierbij wel belangrijk. Opbouw van de show inclusief vuurattributen is afhankelijk van de omgeving. Maar een spektakel zal het altijd zijn.

Een limboshow gecombineerd met een vuurshow is een echte publiekstrekker. Waar jong en oud eerst gezellig meedoen met de limbodans, maakt de vuurshow het echt af. Van bedrijfsfeest of clubavond tot een sportevenement, deze combinatie is overal toepasbaar.

BEL NU

i

OFFERTE AANVRAAG

w

WHATSAPP 24/7