Entertainment

SAMBASHOW – ‘THE REAL THING’

Zoek je een authentieke sambashow? Zo mooi, verleidelijk en sensueel als onze danseressen zijn, is het niet verwonderlijk dat hun stijlvol uitgevoerde sambashow met prachtige originele kostuums ontzettend populair is. Door hun uitstekende choreografie en interactie met het publiek, is het een echte showstopper. Vrijwel altijd zijn zij het hoogtepunt van de avond. Binnen no-time krijgen zij uw gasten aan het dansen.

U krijgt echt waar voor uw geld. Te boeken vanaf 2 tot 25 danseressen.

Onze spectaculaire sambashow is zeer goed te combineren met onze immens populaire award-winning brassband. Niet alleen is er een opwindend samenspel, maar biedt het tevens de mogelijkheid om individueel de danseressen in de spotlight te zetten waarin zij hun skills vertonen.

U beleeft een onvergetelijke avond met onze Braziliaanse sambashow, dat garanderen wij!

Video's

Hieronder treft u een kleine selectie video’s aan voor een sfeerimpressie. Wilt u meer zien? Dat kan. Kijk dan verder op onze portfolio pagina.

De WK Voetbalsponsor Continental organiseerde de Conticabana week gevuld met sportevenementen in Scheveningen, om zo een stukje Brazilië alvast naar Nederland te halen. Real Entertainment was daar natuurlijk bij met haar brassband en sambashow. De sfeer werd al snel tropisch heet. Oordeel zelf maar.

 

Uw bruiloft zal één van de belangrijkste dagen zijn in uw leven. Waarbij alles perfect samen moet komen. De brassband huren van Real Entertainment, samen met onze samba danseressen, zal zonder twijfel toevoegen aan alle magie. Het wordt absoluut een onvergetelijke dag. Zien is geloven.

The Student Hotel had voor hun personeel uit binnen- en buitenland een spectaculair bedrijfsfeest georganiseerd waar de Caribische Brassband en Sambadanseressen van Real Entertainment voor “extra saus” mochten zorgen. Zoekt u ook geweldig entertainment voor uw bedrijfs- en/of personeelsfeest?   Laat u dan door ons verrassen. Neem contact op.

Wie kent ze niet? De heerlijke salades van Johma. Toen we gevraagd werden voor de nieuwe reclame campagne voor de Johma Pittige Kip Samba Salade, was dat natuurlijk muziek in onze oren. Het was een smakelijke samenwerking. Inmiddels zijn we diverse TV reclame campagnes verder. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan nu!

BEL NU

i

OFFERTE AANVRAAG

w

WHATSAPP 24/7